Algemene- en leveringsvoorwaarden BiBi

Algemeen

Met het plaatsen van een bestelling bij BiBi gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden van BiBi.
De getoonde prijzen bij de producten zijn in Euro’s en exclusief verzendkosten.
BiBi neemt deel aan de Kleine Ondernemersregeling en is hierdoor vrijgesteld van BTW
Bestellen in de webshop werkt alleen voor verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Wilt u uw bestelling in een ander land geleverd hebben, dan kunt u per email contact met mij opnemen.

 

Betaling

Betalingen kunnen gedaan worden via Ideal of door handmatige bankoverschrijving.
In geval van handmatige bankoverschrijving, zullen de artikelen in uw bestelling gedurende 3 dagen na orderdatum voor u gereserveerd blijven. Indien uw betaling binnen 3 dagen niet ontvangen is door BiBi, dan gaan wij ervan uit dat u uw bestelling niet door heeft willen laten gaan; uw bestelling wordt dan geannuleerd.

 

Verzending en verzendkosten

Bij bestellingen binnen Nederland van € 75,00 of meer, worden er geen verzendkosten berekend.
Bij bestellingen van minder dan € 10,00, worden er extra administratie en behandelingskosten berekend, het extra bedrag  inclusief verzendkosten, bedraagt € 8,95
De verzendkosten zijn inclusief behandelingskosten.
Bestellingen worden verzonden met DHL of PostNL.
Na ontvangst van uw betaling, zal uw bestelling binnen 1 á 3 werkdagen verzonden worden.
Indien u producten bestelt die op verzoek speciaal voor u gemaakt worden, dan wordt de levertijd in onderling overleg afgesproken.
Verzendingen geschieden voor risico van de koper. Accepteer nooit beschadigde pakketten; hier kan geen garantie op gegeven worden.
Bestellingen worden met PostNL of DHL verzonden.

 

Retourneren en ruilen

Indien u gekochte producten wenst te retourneren of ruilen, dan dient u dit binnen 3 werkdagen na ontvangst van de producten, bij BiBi te melden.
Bestellingen van stoffen worden speciaal voor u op de gewenste afmeting geknipt, deze kunnen niet geretouneerd of geruild worden, ook producten die op speciaal verzoek voor u gemaakt zijn, kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
Retourneren of ruilen van de overige producten kan alleen wanneer de producten in originele staat van verpakking zijn.
Kosten voor retournering zijn voor rekening van de klant, retourzendingen die onvoldoende zijn gefrankeerd zijn, worden niet in ontvangst genomen.
Als het betreffende product door mij ontvangen en gecontroleerd is, zal ik het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten, terug storten op uw rekening.
Indien producten geretourneerd worden wegens een onvolkomenheid aan het product, dan zijn de retourkosten voor rekening van BiBi.
Door verschillen in kleurinstellingen en weergave op uw beeldscherm, kunnen kleuren enigszins afwijken. Retouren op basis van lichte kleurafwijkingen kunnen daarom niet geaccepteerd worden.

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Back to Top
menu-circle