Ollie speciaal kant en klaar OLL09

 115,00

Uitverkocht

Uitgebreide omschrijving

'Ollie' is een kant en klare, handgemaakte Waldorf pop voor kinderen om mee te spelen en te knuffelen. Armen en benen kunnen naar alle kanten bewegen, waardoor er veel verschillende houdingen mogelijk zijn. ‘Ollie’ is ongeveer 37 cm groot, gemeten van voetjes tot bovenkant hoofdje (zonder mutsje).
 
‘Ollie’ is gemaakt volgens de Waldorf poppen maak techniek waarbij natuurlijke materialen gebruikt worden.
Het hoofdje, handjes en voetjes van de pop zijn gemaakt van 100% katoenen tricot, ogen en mond zijn met katoenen garen op het gezichtje geborduurd.
 
Het haar van deze pop is gemaakt van bouclé mohair
Het haar is verdeeld over het hele hoofd, waardoor diverse kapsels mogelijk zijn.
De haren kunnen met de vingers gekamd en in model gebracht worden.
 
Het broekje is gemaakt van rekbare badstof, bestaande uit 85% katoen, het broekje is vastgenaaid aan de pop en kan niet aan- en uitgetrokken worden.
Het jurkje, hesje en haarband van ‘Ollie’ zijn gemaakt van 100% katoenen tricot en kunnen aan- en uitgetrokken worden. Alles sluit met klittenband.
De schoentjes zijn gemaakt van 100% wollen vilt met een sluiting van klittenband. De schoentjes kunnen ook aan- en uitgetrokken worden.
‘Ollie’ is gevuld met gewassen en gekaarde schapenwol. Armen en benen kunnen naar alle kanten bewegen en zijn stevig aan het buikje vastgenaaid.
 
lengte: 37 cm
kleur van de huidtricot: zalm
 
(Kleuren kunnen mogelijk iets verschillen op een andere monitor)

Gerelateerde producten

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Back to Top
crossmenu-circle