pakket Joepie

 6,50

Uitgebreide omschrijving

Joepie is ongeveer 29 cm groot
 
Joepie is een handpop; er kan mee gespeeld worden als met een poppenkastpop.
Aan de achterzijde heeft Joepie een opning om je hand door te steken, in zijn halsje heeft Joepie een bamboebuisje waar je vinger in kan om het hoofdje van Joepie in de gewenste stand te kunnen bewegen. In het uiteinde van de muts zit een belletje.
 
Het bamboebuisje van Joepie kan op de stang van een muziekdoosje geplaatst worden, het muziekdoosje met stang moet dan wat verhoogd worden door bv een houten blokje. Leuk om Joepie een verhaaltje te laten vertellen voor het slapen gaan, nadien is het bedtijd en wordt Joepie op het muziekdoosje geplaatst en het muziekje aangetrokken. Doordat het stangetje van het muziekdoosje beweegt, zal het hoofdje van Joepie zachtjes meebewegen tijdens de duur van het muziekje.
Joepie is gemaakt van badstof, meteen donkerkleurig, badstof lijfje en een lichtere kleur mutsje. Enige ervaring/handigheid in het maken van hoofdjes is gewenst.
Het pakket van Joepie heeft een beschrijving met tekst en tekeningen.
 
De vulwol is niet meegeleverd in het pakket, voor de rest is al het nodige materiaal (behalve naaigaren) in het pakket aanwezig.
 
* Joepie is niet bedoeld als knuffelpop voor kinderen beneden 3 jaar zonder begeleiding

Gerelateerde producten

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Back to Top
crossmenu-circle